monsak quiz workshop maatwerk shoppen

Vind jouw monsak match!

Vul de quiz in en kom er achter hoe jij aan jouw perfecte tas match kan komen.

Leuk al die tassen. Maar welke moet ik dan kiezen?! En zal ik het dan zelf maken in een workshop, of zelf ontwerpen en laten maken, een sak personaliseren of zal ik ‘gewoon’ een tas uit de webshop/ uit het atelier een tas die al af is shoppen. Ik snap dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ben er om je te helpen. Neem de quiz en kom er achter hoe we jouw het beste aan jouw nieuwe droomtas kunnen helpen.

We kunnen je op de volgende 4 verschillende manieren aan jouw nieuwe lievelingstas helpen

Direct shoppen

monsak_tassen_atelier_amsterdam_verkooppunten

Wij hebben alle moeilijke keuzes al gemaakt en de tas al voor je in elkaar gezet. Je kan het direct uit de webshop of rechtstreeks uit de monsak tassenwinkel / atelier werkplaats kopen.

Customizen

customize-een-tas-online-monsak

Je kiest een van de monsak designs als uitgangspunt en kan dit design zelf personaliseren. Kies zelf het leer, de hengsels, voeg een vakje toe, of haal er juist een vakje van af en voer evt. extra aanpassingen door aan het formaat.

Tas op maat

maatwerk-monsak-amsterdam-leren-tas-op-maat-zelf-ontwerpen

Bij de tas op maat service ben jij de ontwerper en ga ik jouw ontwerp tot leven brengen. Kom langs voor een afspraak en we zullen samen de details uitwerken. Ik ga vervolgens aan het werk en 3 a 4 weken later ontvang je jouw droomtas.

Workshop

workshop-monsak-amsterdam

In de workshops maak jij zelf de tas. Het design hebben wij al uitgewerkt en jij kiest welk leer/garens/rits/fournituren je gaat gebruiken. We hebben de workshop mini, de workshop maxi en de accessoires workshop.