Customize je eigen mini leren tasje

monsak_tassen_atelier_Amsterdam_customize_no_sewn_pattern

Is knutselen en frutselen echt jouw ding? Dan ben je hier op het juiste adres!

Vind jij het leuk om thuis creatief bezig te zijn? Of het nou alleen is of samen met een vriendin of met de kinderen? Dan hebben wij hier jou nieuw DIY project klaarliggen! Het is een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een regenachtige middag of een brakke zondag. Kan je je het al voorstellen, aan de keuken tafel met een lekker muziekje op en een kopje thee, koffie of chocolademelk erbij? Ideaal voor een ontspannen en creatief dagje volgens ons.


Monsak biedt een gratis patroontje aan waarmee je volledig volgens het do it yourself motto je eigen etuitje van leer kan maken. En met het uitgebreide stappenplan is het niet eens zo moeilijk als gedacht. Het is een makkelijk knutselproject voor zowel jong als oud. Het is gratis te downloaden en je hebt geen speciaal gereedschap nodig.


Schrikt het werken met leer je meteen af? Geen probleem, dan pak je gewoon er een vrolijk stofje of een stukje vilt bij. En laat dit ook de perfecte manier zijn om het leren etuitje compleet te customizen. Wat benodigdheden betreft maken we het je tevens ook niet al te moeilijk. We houden het gewoon bij huis tuin en keuken gereedschap, en als je wilt hoef je zelfs je huis niet eens uit. Je hebt namelijk alleen een printer, een A4tje, materiaal naar keuze, een Stanley mesje (of schaar), een hamer, een gaatjes tang (eentje waar je ook gaatjes mee in je riem kan maken) en twee uurtjes van je tijd nodig. Niet al te veel gevraagd toch? Dat dachten wij ook.


Het is een compleet no-sew tasje dus je hoeft ook niet met de handen in het haar te zitten omdat je niet weet hoe de naaimachine werkt.

Hoe gebruik je hem? Of je nou een tablet hoesje, een stap portemonneetje of een mini tasje wilt maken, je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Met de grootte van het patroontje kan ook gespeeld worden dus je kan hem zo groot of klein maken als je zelf wilt. 

Stappenplan diy tasje downloaden

Hebben we je handen al laten jeuken? Laat hier onder je e-mail adres achter en ontvang (na het bevestigen van je emailadres) het patroontje in je mailbox.

 

 

Schrijf je hier in voor je gratis patroontje

* is verplicht invullen