Wholesale samenwerking met monsak

Wil je je als winkel onderscheiden en zoek je een tassenmerk welke net even anders is dan de rest? Ben je opzoek naar een duurzame toevoeging aan je huidige assortiment? Dan zouden wij wellicht een leuke match kunnen zijn.


monsak maakt haar tassen en accessoires van overstock leer in ons atelier in Amsterdam. Enkele stuks of kleine partijen waarmee jij als winkel opvalt tussen de grote eenheidsworsten met eenzelfde soort product aanbod.

 

Bekijk dan hieronder de B2B mogelijkheden.

 

Kies je producten

Als retailer is het mogelijk om een selectie te maken uit ons assortiment tassen en accessoires. Daarnaast is het zelfs mogelijk om kleur opties aan te geven. Zo kan je monsak producten kiezen die passen bij je huidige collectie welke aansluiten op de wensen van je klanten.

De eerste periode zal een consignatie samenwerking zijn waarin we van beide kanten kunnen testen hoe de reacties zijn van klanten. Daarna koop je in tegen een vaste MOQ.

Samenwerkende bedrijven

Bedrijven zoals Robins Hood en Parkarma in Amsterdam, Grateful in Deventer en MonQui in Den Bosch gingen je al voor. Eigenaresse Joana van Parkama over Margriet als ondernemer: “Er komen klanten die – zonder het label te hebben gezien – zien dat het een monsak is. Als je dat uiteindelijk bereikt als ondernemer, dan ben je lekker bezig. Margriet doet heel goede zaken. Ze staat met beide benen op de grond en focust zich op haar producten. Daar straalt een en al professionaliteit vanaf. Eigenlijk heeft Margriet alle eigenschappen die een ondernemer nodig heeft!”, zoals ze toelicht in de blogpost waarin zij over haar bedrijf Parkama vertelt.

Een opsomming van onze huidige retailers is te vinden op de verkooppunten pagina op onze website.

Neem contact op met monsak

Heb jij een winkel en zie jij een samenwerking met monsak wel zitten? Ga dan met met monsak in gesprek om te kijken naar samenwerkingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact op met Margriet via margriet@monsak.nl of telefonisch op +31648158143.

We horen graag van je!