monsak-leren-tassen-amsterdam-team-productie-tassenmaker-Ilse-cats

Je zou Ilse Cats bijna een oude rot kunnen noemen binnen de monsak familie. Ze was er vroeg bij want is nog maar een jonkie. Lees hier hoe zij bij ons terecht kwam.

 

Hoe ben jij bij monsak terecht gekomen?

Via de moeder van Margriet. Ik volgde vroeger naailessen bij haar en toen ik naar Amsterdam wilde verhuizen, werd ik gekoppeld aan Margriet. Zo had ik eerder een baan dan een kamer, en ondanks dat ik niet meer in Amsterdam woon, ben nooit meer bij monsak weggegaan.

 

Waarom hoor jij bij de monsak familie?

Het is een plek waar ik altijd terug mag komen, met liefde. Margriet en ik weten wat we aan elkaar hebben en hierdoor is er een hechte band ontstaan. Die band deel ik met de andere monsak ‘familieleden’. Monsak is als een soort warm bad, het voelt als thuis.

 

Wat is je favoriete model en waarom?

Ik draag vrijwel dagelijks de sak 7, de rugzak. Ik kan hier vrijwel alles in kwijt wat ik nodig heb. Ik heb ook áltijd mijn fannypack bij me, die gebruik ik inmiddels als portemonnee en zwengel heb dan gewoon over mijn schouder of houd ik in mijn tas. Toen ik die kwijt was, vond ik het erger dat ik m’n tasje kwijt was dan dat ik een nieuw paspoort zou moeten aanvragen. De herinneringen aan mijn tassen die neem ik een leven lang mee.

 

Hoe ziet jouw ideale weekend er uit?

Wakker worden met de zon in mijn slaapkamer, een fris hoofd en de energie om dingen te ondernemen. Ik doe graag yoga en ga graag eind van de ochtend naar een koffiebar om een boek te lezen of met vrienden af te spreken. Lekker nog naar een museum of naar de film(uiteraard gaat een van mijn monsak-tassen dan gewoon mee) en dat is mijn weekend volmaakt.

 

Welke skill wil jij nog graag leren?

Ooh, ehm, ik zou wel heel graag willen leren om headstands en push-ups te doen. Eigenlijk belachelijk dat ik nog steeds geen normale push-up kan doen. Ik weet niet of dat per se een skill is, maar het zou mij heel gelukkig maken denk ik. Anderzijds zou ik graag mijn ‘niet denken maar doen’-mentaliteit die ik bij monsak heb, willen toepassen in mijn dagelijks leven. Dat zou een boel gestress schelen.