monsak-leren-tassen-amsterdam-team-marketing-allround-corine-dorrestein

Corine begon als stagiaire en is uitgegroeid tot (bijna) full time alleskunner.

Hoe ben jij bij monsak terecht gekomen?

Ik heb vanaf feb ’17 stage gelopen bij monsak en ben nooit meer weggegaan. Na de stage ben ik één dag in de week komen werken, dat werd toen 2, later 3 en tegenwoordig werk ik 4 dagen in de week.

 

Waarom hoor jij bij de monsak familie?

Ik loop hier ondertussen al een paar jaar rond en ben helemaal ingeburgerd in de monsak familie. Ik ken het team en het team kent mij. We zijn goed in onze taken en we vullen elkaar aan. Samen zijn we de monsak familie.

 

Monsak_amsterdam_corine_dorrestein

Wat is je favoriete model en waarom?

Ik heb een sak 7, een 12 groot en een heuptasje. Het heuptasje is ideaal voor tijdens reizen, altijd mijn meest belangrijke spullen bij me en beide handen vrij om te fotograferen. De rugzak voor de dagelijkse dingen, laptop, lunch, water, paraplu past makkelijk. Op de terugweg meteen boodschappen mee kunnen nemen en nog makkelijk kunnen fietsen.

De sak 12 heb ik meestal in bag-in-bag modus voor losse dingen in een grotere tas maar neem ik ook als tas mee naar etentjes of feestjes.

 

Hoe ziet jouw ideale zondag er uit?

Dat begint met wakker worden en me nog een keer om kunnen draaien, dat alleen al is heerlijk. Kopje koffie op bed, misschien een serie erbij, misschien een boek. De deur uit en iets ondernemen, camera mee en onderweg raak ik misschien wel geïnspireerd om te fotograferen. Kopje koffie in een lokaal koffietentje. Uitgebreid koken, lekker eten. Film kijken, knus op de bank met popcorn erbij natuurlijk. Dat is voor mij een perfecte zondag.

 

Welke skill wil jij nog graag leren?

Ik denk dat beter leren fotograferen op nummer één staat. Maar ik wil ook beter leren Photoshoppen en beter met Illustrator leren werken. Ik wil planten skills ontwikkelen, mooie kamerplanten in leven houden en zelf kruiden, fruit en groente groeien. En ik wil confectie weer op gaan pakken.