A bag that’s got your back

monsak staat voor praktische eenvoud en minimalistisch design. Alle tassen zijn ontworpen vanuit de zoektocht van oprichtster Margriet Meijer naar de perfecte tas. En dat betekent voor iedereen iets anders. Met iedere tas, ontstaat een nieuw verhaal. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat je vanaf de eerste ontmoeting onafscheidelijk bent.

 

Een perfecte tas maakt alle andere tassen overbodig. Een unieke tas met aandacht voor jou gemaakt gaat jarenlang mee. De modellen zijn onderdeel van onze vaste collectie en we maken uitsluitend gebruik van gered leer. Leer dat wordt afgekeurd door hele strenge regels van grote modehuizen. Wij redden dit leer, we snijden om beschadigingen heen en verwelkomen alle kleuren die zij links lieten liggen. Een duurzame manier om partijen die niet goed genoeg waren voor veeleisende afnemers een tweede en beter leven te geven.

 

De tassen worden gemaakt in het monsak atelier in Amsterdam-West. Daar kan je ook terecht voor een maatwerk tas volgens jouw ontwerp, door Margriet gemaakt of je kan zelf je handen uit de mouwen steken tijdens  een workshop.

Margriet vertelt..

Ik kreeg mijn 2 rechter handen vanuit huis mee. Mijn vader kluste alles in elkaar en moeder runt een naaischool. Door mijn constante nieuwsgierigheid en creatieve oplossingsgerichte houding achterhaal ik  hoe iets werkt of in elkaar zit. 

 

Tassen waren van kleins af aan een onderwerp. Een voorwerp om je dierbare spulletjes in mee te nemen, je stijl af te maken en je, door dit verlengstuk, zekerder te voelen. Om zoiets te kunnen en mogen maken voor iemand ziet ik als een voorrecht. 

 

Toen mijn moeder een leermachine voor haar studenten kocht jeukte mijn handen en ging ik enthousiast aan de slag. Ik kon de perfecte tas niet vinden dus dan maar zelf maken. Vanaf dat moment hebben zowel het product als het materiaal mij geboeid. Ik leerde dat mijn nieuwsgierigheid en discipline ook goed van pas kwamen in het ondernemen en maakte van deze hobby mijn werk. De perfecte tas én mijn eigen business waren geboren.

 

Wat ik creëer geeft jou uiteindelijk een gevoel van zekerheid. Een tas die er gewoon is. Staat trouw op je te wachten tot een nieuwe dag begint die jullie samen weer aan kunnen. 

I got your bag!

Wil je mijn ervaring lenen om jouw droom product in de wereld te brengen? Ik ben je vrouw!

 

Ik kan je coachen in je lopende productie proces en je helpen dit in de markt te zetten. Ik begeleid je in het zoeken én bereiken van jouw ideale klant maar ook met de structuren die de basis zijn van je bedrijf/webshop.

Vertel mij meer
monsak_tassen_atelier_Margriet_Meijer_productie_bemiddeling_coaching_consultancy

Meet the team