Out of stock
Out of stock
Sale

Laptoptas • Sak 2 • Bruin

179,00 119,00

Leren laptop sleeve 15″

99,00
Waardering 4.50 uit 5
Sale

Leren laptop sleeve 13″

99,00 79,00
Waardering 4.50 uit 5

Giftcard

10,00100,00
Waardering 4.50 uit 5

Beschermspray voor leer

8,00
Waardering 4.50 uit 5

Alle leren tassen 

Welkom in de webshop van monsak. In ons atelier in Amsterdam maken wij een tijdloos assortiment van verschillende stijlen leren tassen. Het zijn allen praktische tassen in minimalistisch design, voor ieder wat wils. We gebruiken uitsluitend duurzaam gered leer en maken de tassen lokaal in ons eigen atelier in Amsterdam. Het is ook mogelijk een tas te customizen. Wil je helemaal je eigen ontwerp tas laten maken? Dat kan ook! Meer informatie hierover vind je op de maatwerk pagina.

Leren dames tassen lokaal geproduceerd van gered leer

Monsak is een leren tassen label in Amsterdam, wij staan voor duurzaamheid, ambacht en praktische tassen.
We gebruiken uitsluitend gered leer, dit is duurzaam leer omdat het door andere bedrijven met torenhoge eisen is afgekeurd. Het leer is van hoge kwaliteit. Omdat wij ons leer zelf snijden in ons atelier in Amsterdam kunnen wij om deze imperfecties heen snijden of beter nog, we verwerken het aan de binnenkant van een tas waar je het niet kan zien. We gebruiken dit leer zo efficiënt mogelijk om zo min mogelijk afval te creëren, ook in het kader van duurzaamheid. De tassen worden gemaakt in ons atelier in Amsterdam. Zo blijven wij zelf dicht bij de ambacht en kunnen wij snel inspelen op wensen van klanten. Ook delen wij ons vak graag met jullie, monsak verzorgt workshops waarin je zelf een leren tas gaat maken. Meer informatie over de workshop- mini (schoudertasje maken) en workshop-maxi (shopper maken)  vind je hier.

Praktische minimalistische leren tassen

Het belangrijkste aan een tas is dat het praktisch is. Een tas kan nog wel een prachtig mooi kunstwerk zijn maar als jij het niet praktisch vindt, zal je het niet vaak dragen. Dat zou zonde zijn van het materiaal, van de ambacht en van jouw geld wat je er aan uitbesteed hebt. Daarom zijn alle tassen ontworpen, getest en ontwikkeld om ze zo praktisch mogelijk te maken. Alle monsak design tassen zijn in minimalistische stijl. Het leer zelf is prachtig en mag de hoofdrol spelen in onze tassen. Door dit Scandinavische design past de tas bij iedere outfit en is het geschikt voor iedere gelegenheid.
We hebben verschillende maten tassen. 

Bekijk snel het assortiment van monsak in onze webshop. Je kan ook altijd een tas personaliseren naar jouw wensen in onze online customizer. En als je zelf je droomtas al voor je ziet kan je deze ook door ons laten maken. Dan maken we van jouw eigen ontwerp een tas, meer info hierover kan je vinden op de Maatwerk pagina.