Made in amsterdam
Duurzaam
Achteraf betalen
Global shipping

Maatwerk tas voor Lenie

amsterdam-monsak-maatkwerk-leren-medfische-tas-lenie-voorkant
amsterdam-monsak-tas-lenie-maatwerk-leren-mediasche-tas-lvad-achterkant
monsak-amsterdam-maatwerk-uitgelichte-foto-leren-medische-tas-lenie-lvad

Speciaal voor Lenie maakte ik deze medische tas

‘ Toen vonden we de site van Monsak, daar lazen wij dat je zelf kunt zeggen hoe je je tas wilt hebben. Wij hebben kontakt opgenomen met Margriet, nou ja, een schot in de roos!’

Lenie

Het verzoek

Dit vindt Lenie van de tas...

Van de opdracht die Lenie mij gaf werd ik heel blij. Dit zijn voor mij de krenten uit de pap. Maar het is ook een spannende klus die mij uit mijn comfort zone haalt omdat hij zo specifiek is. De onderdelen van de hartpomp moeten wel echt passen natuurlijk en de tas moet lekker dragen. 
Lenie liet mij de originele tas zien die ze bij haar pomp kreeg. Deze heb ik helemaal nagemeten. De tas kon niet in het atelier blijven omdat Lenie alleen die tas heeft. Nu snapte ik hoe frustrerend dat voor haar was. Niet alleen het dragen van de pomp maar ook dat het zo’n saaie functionele tas is. 
Het doel was een tas te maken die heel mooi zou zijn en waarvan je niet door hebt dat er een pomp in zit. Speciaal voor een etentje en een dagje uit. Want ook Lenie heeft zin zich af en toe op te doffen! Dat is heel goed gelukt en ik ben trots op het resultaat.
Laat ik mij even voorstellen, mij naam is: Lenie Holdinga.
In februari, dit jaar is er bij mij een LVAD, (steunhart) geplaatst, als je uit het ziekenhuis wordt ontslagen worden de batterijen en controller in een bijbehorende tas mee naar huis gegeven. Het is een heel handige tas, overal is om gedacht, maar ik dacht: ja het is wel een handige tas, maar ik rommel ermee in de tuin en ik doe klusjes in huis ermee, ik heb hem dag en nacht in gebruik, eigenlijk zou ik wel een mooie leren tas willen hebben. Dus zijn wij, mijn man en ik, op internet gaan zoeken, en toen vonden we de site van Monsak, daar lazen wij dat je zelf kunt zeggen hoe je je tas wilt hebben. Wij hebben contact opgenomen met Margriet, nou ja, een schot in de roos! Margriet wilde graag voor mij aan de slag, vond het een uitdaging, want ze had een hoop tassen gemaakt maar nog nooit een LVAD-tas. Wij zijn naar haar toegegaan en Margriet heeft de maten genomen, gekeken hoe het allemaal zat en is aan de slag gegaan voor mij. 
Ik heb nu een prachtige tas, van mooi leer, en wat net zo belangrijk is, net zo handig als de originele, maar dan veel luxer. Ik ben er ontzettend wijs mee, en krijg ook veel complimentjes, de tas ziet er van buiten uit als een mooie leren schoudertas, en dat vind ik ook heel fijn. Wat ik maar zeggen wil, als u denkt over een mooie leren tas voor een LVAD, Margriet weet hoe zo’n tas in elkaar steekt, zij doet het met veel enthousiasme, en….. ze kan het!

The making of…

maakproceslenie2
maakproceslenie3
maakproceslenie4
maakproceslenie1

Zelf ook een tas op maat laten maken?

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Vertel me (geheel vrijblijvend) wat voor tas jij op maat gemaakt zou willen hebben en dan gaan we het samen waarmaken.

Wat wil je zoeken?

Product is toegevoegd aan je winkelmand

Cookies

Leuk dat je onze website bezoekt!

Onze website zit achter een Cookie-wall. Dat doen we niet omdat we met cookies inbreuk maken op je privacy. We gaan achter de wall, omdat de wet achter cookies zo complex en tegenstrijdig is, dat dit de enige werkbare en betaalbare oplossing is om aan de wet te kunnen voldoen.

Als je hier op “Accepteren” drukt, gaat u akkoord met onze Privacy Policy, en onze Cookieverklaring.

Front row of no fashion show?

Nieuwe gelimiteerde kleuren in de webshop en 
mooie kortingsacties? Schrijf je in en je bent
de eerste die dit hoort!

Gratis patroon mon-first-aid-sak in je inbox!

Dit is alleen het PDF patroon. Om deze etui dicht te kunnen maken heb je ook geweerknopjes nodig. 

Heb je die niet in huis? Bestel dan het papieren patroon + geweerkopjes hier

Geen mooi materiaal? Bestel dan de DIY kit hier incl prachtig gered leer

Laat hier je email achter en je ontvangt het patroon en instructies digitaal in je inbox.

Lenie-Holdinga-medische-tas is toegevoegd aan je winkelmand