monsak_coin_wallet_gratis_patroontje_hobby_diy_large

Portemonnee maken met monsak

Hey jij daar! Leuk dat je er weer bent. Begin je het knutselen een beetje onder de knie te krijgen? Dan hebben we hier alweer het derde werkje voor je. Buiten is het nog een lekker koud weertje, dus trek je knutsel la open en begin aan deze coin wallet.

Nee, je hoeft echt geen knutselmaster te zijn om dit te kunnen maken. Het enigste wat je nodig hebt is een stanleymesje, liniaal, hamertje, gaatjes tang en geweerknopje. Geweerknopje, wat is dat nou weer? hoor ik je denken. Het klinkt heel spannend, maar het is een soort knoopje dat er voor zorgt dat je geld niet uit je portemonneetje valt, logisch. Via deze website te bestellen.

Knutselen van een portemonnee

Terug naar het portemonneetje. Als je denkt mweh, hoe ga ik dit nou weer doen. Wij hebben een zo makkelijk mogelijk stappenplan voor je uitgetypt. Iedereen kan dit.

Ben je helemaal enthousiast geworden en kan je niet wachten om dit kunstwerk aan je crafty collectie toe te voegen? Laat hieronder dan je email achter en je ontvangt meteen het gratis patroontje in je inbox.

Veel succes!

Enne.. laat ons weten hoe het is gegaan.. #mymonsak

Laat hier je e-mail achter