no-sew diy zonnebril envelop tasje knutselen

Héé, jij creatieveling!

Jij vind het leuk om zelf aan de slag te gaan! Jij houdt van knutselen, frutselen, hobby’en, do it yourself’en, of hoe jij het zelf graag wil noemen. Leuk! Wij ook! En wij hebben jouw nieuwe DIY-project bedacht. Om je regenachtige middag of je brakke zondag mee door te komen. Leuk dat je hier bent. Blijf vooral nog even hangen en lees nog even door. Hier vind je namelijk de leukste knutselideeën die je thuis kan uitvoeren. Gratis te downloaden en geen speciaal gereedschap voor nodig. Een makkelijk knutselproject met een uitgebreid stappenplan. Ook leuk om samen met je vriendinnen te doen, voor een knutsel kinderfeestje of als een familiedag activiteit.

Laat me je eerst wat meer vertellen over het maken van dit leuke envelop etuitje.

Zelf leren mini tasje maken

Dit is een makkelijk project wat je helemaal zelf kan maken. Jazeker, jij kan dit. Als je een stukje leer in huis hebt, hoef je er niet eens de deur voor uit. Of een ander stevig stofje kan ook. Vilt bijvoorbeeld. Het enige wat je nodig hebt is een printer, een A4tje, materiaal, een schaar, een hamer een gaatjes tang (zo een om gaatjes in riemen te maken) en twee uurtjes van je tijd. Want van A tot Z heb je al in twee uur een eigen gemaakt etuitje van leer. En je hoeft niet eens te naaien. Het is een compleet no-sew tasje. Je kan het ook nog customizen, door het bijvoorbeeld zelf te schalen tot een groter of een kleiner model. Zo is het design in een groter formaat bijvoorbeeld leuk als een hoesje voor je cv of als tablet hoesje, of juist in een kleinere uitvoering als stap portemonneetje.

Stappenplan diy tasje downloaden

Hebben we je handen al laten jeuken? Laat hier onder je e-mail adres achter en ontvang (na het bevestigen van je email adres) het patroontje in je mailbox.

Subscribe to our mailing list

Bewaren