In onze reeks ‘mon amie’ laten we mensen aan het woord die ons een kijkje geven in hun leven. Deze blog serie gaat over inspirerende verhalen van succesvolle vrouwen. Van deze vrienden kunnen wij heel veel leren!

Dit keer laten we onze buurvrouw Judith aan het woord. Zij is de eigenaresse van de Huiskamer van Rembrandt. Een gezellig koffiecafé aan de rand van het Rembrandtpark.

Wat was het raarste verzoek wat je ooit hebt gekregen in je zaak?

Of we luiers hebben. Haha!

Omschrijf jezelf in 5 woorden

*Draait zich om naar haar vader; ‘Pap, omschrijf mij eens in vijf woorden.’ Na lang nadenken geeft hij als antwoord dat hij haar wel doelbewust en krachtig vindt.

Verder vindt zij zichzelf een tikkie eigenwijs en soms té zelfstandig. Sociaal is ze ook ‘Daarom ben ik dit ook gaan doen, omdat ik het leuk vind om met mensen te werken.’

Voor welk gerecht kunnen wij jou wakker maken?

Nu ga ik even reclame maken voor mezelf, maar de zoete aardappelfrietjes van het restaurant vind ik heel lekker.

Hoe heb jij het liefst je eitje bij het ontbijt?

Ik eet bijna nooit hartig in de ochtend, ik ben meer van het yoghurt. Ik moet daarom ook een flinke kater hebben voordat ik een eitje eet als ontbijt, maar dan wil ik hem gebakken met een beetje kaas.

Hoe ben je je Huiskamer begonnen?

Ik zag een oproep op Facebook dat ze een huurder zochten voor dit pand. Dus ik had daar op gereageerd met het idee in mijn achterhoofd dat het toch niets zou worden. En later kreeg ik een berichtje dat ze wel met mij in gesprek wilden en voor dat ik het wist mocht ik het ook echt doen. Dus dat was wel even een schrikmomentje, van oh wat heb ik nu weer gezegd met m’n grote mond. Vanaf toen ben ik gaan bedenken hoe ik alles wil hebben.

Leave a comment