Gratis verzending boven €200

Made in amsterdam
Duurzaam
Voor 14u besteld vandaag verzonden
Achteraf betalen
Global shipping

Groene en snelle bezorging met fietskoeriers.nl

We ♥ sustainability. Daarom werken we samen met de groenste bezorgservice van Nederland: Fietskoeriers.nl. Jouw monsak tas is niet alleen duurzaam gemaakt, hij wordt ook duurzaam bezorgd!
Hoe werkt de bezorgservice?

De bezorgservice werkt als volgt:

  1. Bestel op monsak.nl
  2. Wij spuiten je tas in met een goeie beschermspray tegen regen en vuil en pakken hem netjes in.
  3. Bestel je voor 14.00? Dan wordt het dezelfde dag nog opgehaald. Bestel je na 14.00? Dan wordt het de volgende dag opgehaald door een fietser van Fietskoeriers.nl
  4. Amsterdamse bestemming? Dan kan je het dezelfde avond nog verwachten! Bestemming buiten Amsterdam? Dan wordt het met de elektrisch busje naar het dichtstbijzijnde depot gebracht en wordt het de volgende avond met de fiets bezorgd. Zijn er daar geen fietsers werkzaam? Dan wordt het met een elektrisch busje naar je toe gebracht.
Lekker duurzaam!
We maken het makkelijk voor jou om duurzame keuzes te maken. Door een monsak tas op monsak.nl te bestellen ben al je dubbel duurzaam bezig! Monsak gebruikt uitsluitend gered leer. Dit is leer wat is afgekeurd door high end labels omdat er bijv. een krasje in zit. Wij verwerken dit op onzichtbare plekken of werken er omheen. Zo maken we tassen van hoge kwaliteit leer op een duurzame manier. Die tas kan je direct uit ons atelier ophalen maar we snappen dat dit niet voor iedereen een optie is. Geen probleem, geen schuldgevoel nodig want het bezorgen gebeurt met fietskoeriers. Die bezorgen dezelfde avond nog als de order naar Amsterdam moet of de volgende dag als het ergens anders in Nederland is. Dan wordt de afstand van depot naar depot met een elektrisch busje afgelegd. Is er geen fietskoerier bij jou in de buurt om het af te leveren? Dan wordt het met de elektrische bus geleverd.
Meer lezen over hoe monsak met duurzaamheid omgaat? Lees er alles over op de werkwijze pagina.

Wat wil je zoeken?

Gratis patroon mon-first-aid-sak in je inbox!

Wat leuk dat jij zin hebt om iets moois te maken met je handen. Verzamel al je vriendinnen via Skype of ga gezellig knutselen met je kinderen.

Heb je alles in huis? Je kan een oude tas uit elkaar halen of een stevige stof gebruiken.
Toch liever met leer aan de slag? Bestel dan de DIY kit hier.

PS: Mocht je geen printer in huis hebben kan ik het patroon voor je printen en naar je toesturen. 

Laat hier je email achter en je ontvangt het patroon en instructies digitaal in je inbox.

Fietskoeriers is toegevoegd aan je winkelmand