En toen was het alweer de week voor kerst. Wat is de tijd gevlogen. Ook deze week zijn we weer met van alles en nog wat bezig geweest in het atelier. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

In het vorige artikel heb ik verteld dat we video’s hebben geschoten van een paar van onze tassen. Jammer genoeg waren we de sak 7 vergeten om in de tas voor de shoot te gooien, en laat dit nou net, naar mijn mening, de leukste tas zijn uit het assortiment. De oplossing; we schieten hem gewoon in het atelier! De hele maandag is gespendeerd aan het schieten van de sak 7 en nog een paar andere modellen. Super leuk om te doen.

Met alleen het schieten van de video’s is de week natuurlijk nog niet gevuld. Deze moesten nog bewerkt worden. Ook hiervoor ben ik verantwoordelijk. Nog een leuk taakje die ik op de planning had staan. Op deze manier heb ik namelijk een de basics van het adobe programma Premiere Pro geleerd. Nog iets wat ik van mijn lijstje af kan strepen.

Naast al het werk achter de computer is het natuurlijk ook fijn om af en toe wat anders te doen. Zo heb ik deze week ook een paar tassen gestikt waaronder de sak 9, sak 9 groot en de sak 2. De tijd vliegt als je helemaal op gaat in het maken van de tassen, heerlijk!

Ook was het weer tijd om een order te leveren. Dit doe ik natuurlijk met plezier aangezien het ook weer een kans is om door de stad heen te fietsen. Dit keer zonder google maps aan, we boeken vooruitgang! Ook de Ikea tas ging dit keer op het stuur, even geen gek kijkende mensen. Heel tof om de stad steeds beter te leren kennen op de fiets, eindelijk krijg ik een beetje inzicht van hoe de stad in elkaar zit.

Zoals je wel hoort is er meer dan genoeg te doen in een week. De taken zijn heel verschillend, en dat maakt het juist zo interessant. Helaas was dit alweer de laatste post van deze serie. Ik heb het met plezier geschreven en hoop dat het net wat meer inzicht geeft in een week als stagiaire bij monsak!


Leave a comment