Hi!

Mijn naam is Anique en ik ben de huidige all-round stagiaire van Monsak.

Vanaf vandaag ga ik in 3-delige blog vertellen hoe mijn dagen eruit zien en mijn belevenissen met jullie delen. Om even een sneak peek te geven;

“Vandaag stond op de to-do list dat ik tassen moest bezorgen bij een van de winkels waar monsak haar producten verkoopt. Heel leuk natuurlijk,  lekker als een “local” door de stad heen fietsen (niemand die weet dat ik gewoon mijn navigatie aan heb staan). Nou is het altijd een hele opgave om een grote Ikea tas gevuld met monsak tassen te vervoeren. Alhoewel, dat dacht ik eerst. Opeens kwam ik tot de ontdekking dat die tas dus ook als een rugzak gebruikt kan worden. Erg charmant is het niet, maar praktisch wel. Het gevolg is wel dat je wat rare blikken krijgt, maar hé het is makkelijk, dus was maakt het uit!”

Wil je nog meer lezen over mijn dagelijkse gebeurtenissen? Kom dan vooral volgende week terug! Of je gaat gewoon stiekem tussendoor op de site kijken, want hoe verleidelijk zijn tassen voor een vrouw…. Ongeacht wat mannen altijd zeggen, we zullen nooit genoeg hebben!

Lijk het jou ook leuk om stage te lopen bij monsak? Zie hier de vacature voor all-round stagiaire. 


Leave a comment