Tessa-clutch-workshop-mini-zelf-gemaakt

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je wat Tessa zoal met haar sak meemaakt.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met je sak?
Ik denk een fotoshoot hier in het atelier. Ik ben voor Margriet een keer samen met Elsemieke model geweest en ik vond het heel spannend maar ook heel leuk. We mochten met heel veel tassen op de foto en werden opgemaakt en aangekleed. Als bedankje mochten we beide een tas uitkiezen en die gebruik ik nog steeds heel veel en dan denk ik vaak terug aan de shoot dag.
Wat maakt de tas fijn?
Ik heb er eentje met 2 vakjes dat vind ik heel handig, dus een voor en een achtervak. Hij is niet heel groot maar groot genoeg. Naar een festival kan ik alles meenemen wat ik wil, dus het is precies goed.
Wat vind je van monsak?
Ik vind Margriet natuurlijk heel leuk en superleuk dat ze elke keer weer nieuwe dingen doet. Workshops erbij en tassen maken die de klant zelf ontwerpt of een bestaande sak personaliseren, nu weer nieuwe workshops erbij voor grote tassen. Altijd in ontwikkeling zijn en altijd verbeteren is heel bijzonder.
monsak-5-jaar-ambassadeur-Tessa-Coene-workshop-mini-clutch-foto-op-model-1
monsak-5-jaar-ambassadeur-Tessa-Coene-workshop-mini-clutch-foto-op-model-2