Tess-de-Rijk,-leren-tas-zilver-shopper-tote-bag-monsak-amsterdam

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je wat Tessa de Rijk zoal met haar sak meemaakt.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met jouw sak?
Mag het ook het meeste zijn? Het meeste wat ik met monsak doe is het inkopen van kwaste. Dat zijn altijd ook mijn beste momenten want ik hou erg van art supplies kopen.
Wat vind je fijn aan jouw sak 6?
Ik had eerst de canvas shopper die iedereen kent en iedereen heeft. Soms zien die er echt uit als een votje. Dit is hetzelfde formaat maar dan met een extra vakje en dan ziet het er wat feestelijker uit. Ik heb de zilveren dus die is ook lekker flashy.
Wat vind je van monsak?
Ik vind het leuk dat ze heel erg toespelen op de verschillende typen mens. Je kan echt een klassieke tas kopen maar je kan ook voor een sportievere tas gaan of een creatievere tas, of een.., ja van elke categorie hebben ze wel van klein tot groot tassen. Van chique tot baggy en casual.
Wil je verder nog iets kwijt?
Ik wens jullie heel veel succes!
monsak-5-jaar-ambassadeur-Tessa-de-rijk-sak-6-shopper-foto-op-model-2
monsak-5-jaar-ambassadeur-Tess-de-rijk-sak-6-shopper-foto-op-model-1