Nevorice-vertaler-monsak-rugzak-sak-7-klein-duurzaam-leer

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je wat Nevo zoal met haar sak meemaakt.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met je sak?
Ik heb het nog niet zo heel lang. Het mooiste wat ik er mee heb meegemaakt is het hebben van de sak zelf. Het klinkt misschien heel raar maar het is echt een aanvulling op mijn leven waarvan ik niet wist dat ik het nodig had en dat is echt zo. Ik heb de sak 7 klein maar omdat ik wat korter ben is de tas ook iets kleiner gemaakt. Dus dat is het ding en ik hoop dat gevoel nog heel lang met me mee te kunnen dragen. Ik hoop er mee op reis te gaan, al is het maar een weekendje weg of een dagje buiten Amsterdam. En dat dan de sak met me mee gaat, die leeft met me mee.
Wat maakt je tas fijn?
Het is voor mij precies het juiste formaat, niet te groot niet te klein. Wat ik er ook fijn aan vindt is dat ik het zowel op mijn rug kan dragen als aan de korte hengsels aan de hand. Dan voelt het anders, alsof ik een andere tas draag. En de kleur. Ik heb een donkerbruine en het matcht bij alles. Nou ben ik niet iemand voor wie alles bij elkaar moet passen maar het is wel fijn om te weten dat het echt niet uitmaakt wat ik aan heb en ik ben wel heel erg van de jurkjes, de rokjes en dat soort dingen. Dan past het ook, het hoeft niet allemaal heel casual te zijn. Het past echt bij alles. Dat vind ik fijn.
Wat vind je van monsak?
Wat ik leuk vind is Margriet, bovenal, en Corine natuurlijk ook. Dat zijn de twee monsakkers die ik het beste ken. Wat ik er leuk aan vind is dat zij op een hele eenvoudige manier je laten nadenken over de producten die je in je leven laat en wat je zelf zou kunnen doen om de wereld een beetje mooier achter te laten dan dat je hem gevonden hebt. Dat vind ik heel erg mooi. Verder vind ik Margriet ontzettend inspirerend. Als persoon maar ook als owner en founder van monsak. Dat vind ik écht, hoe dat zij de dingen doet en elke keer weer streeft naar beter. Ze blijft heel trouw aan zichzelf en dat inspireert mij echt. Zonder dat ze het misschien doorheeft want ze doet gewoon lekker haar ding maar een ander heeft dan een heel mooi effect.
Wil je nog iets aan ze meegeven?
En wat ik ze mee wil geven is ga zo door. Ik ben benieuwd naar de volgende vijf jaar en wat die gaan brengen. Heel veel liefs!
monsak-5-jaar-ambassadeur-Nevo-Nevorice-sak-7-klein-rugzak-foto-op-model-2
monsak-5-jaar-ambassadeur-Nevo-Nevorice-sak-7-klein-rugzak-foto-op-model-1