Mirte-Sak-2-monsak-leren-shopper-Amsterdam

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je wat Mirte zoal met haar sak meemaakt.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met jouw sak?
Het mooiste is dat hij me elke dag vergezelt naar mijn werk, dus elke dag het ritje West-Oost en Oost-West. Of dat het mooiste is weet ik niet maar het is wel heel fijn dat hij altijd bij me is. Ik heb meerdere monsaks. Ik moet even denken waar ze allemaal mee naartoe zijn geweest. Het kleine monsakje mag mee naar concerten. Daar heeft die heel veel leuke ervaring opgedaan. Dat is een sak die ik bij een workshop heb gemaakt. En die bruine heb ik al heel lang. Hoe lang bestaan jullie? 5 jaar? Dan heb ik hem 5 jaar. Haha, een echte OG. Nu ben ik toe aan een rugzak maar die heb ik nog niet. Dat is nog wachten tot ik die voor mijn verjaardag krijg, Ik verwachte die al vorig jaar maar die hint was blijkbaar niet opgepikt door mijn vriend.
Wat maakt jouw sak fijn?
Hij is zo fijn! Hij is lekker groot, alles past er in. En hij heeft veel vakjes en ik geniet nog steeds van de gouden binnenkant. Springt lekker in het oog, gewoon ‘hang maar lekker om en pleur hem in je bak’. Alles kan en hij gaat nooit stuk, dat zegt veel want ik ben heel erg slecht met het verzorgen van mijn spullen. Hij leeft nog steeds dus dat is wel fijn.
Wat vind je van monsak?
Het leukste aan monsak vind ik natuurlijk Margriet. Van jullie als bedrijf vind ik het leuk dat jullie altijd bezig zijn met jezelf verbeteren en vernieuwen. Altijd denken aan kansen zoals moeten we dan toch met een leverancier in Bulgarije samenwerken? Of gaan we een supercoole tool op de website maken waarmee klanten zelf tassen kunnen kunnen samenstellen. Of zal ik dan weer me laten coachen om tot nieuwe inzichten te komen. Ja, Margriet is gewoon heel inventief en innovatief en dat vind ik leuk. En het zit gewoon hier om de hoek, dat vind ik ook leuk aan monsak, ik kan zo even langskomen.
monsak-5-jaar-ambassadeur-Mirte-familie-sak-4-shopper-schoudertasje-mannentas-foto-op-model-1
monsak-5-jaar-ambassadeur-Mirte-familie-sak-4-shopper-schoudertasje-mannentas-foto-op-model-2