Merel-Meijer-monsak-sak-6-custom-made-kindertas-leer

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je wat Merel Meijer, eigenaresse van Studio Dotter,
zoal met haar sak meemaakt.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met je sak?

Ik weet niet of het precies een moment is, maar deze tas is gebaseerd op een tasje wat onze moeder vroeger op de zolder had liggen. Margriet is natuurlijk mijn zus. Wij vonden dat tasje vroeger stom maar op een gegeven moment was het ineens een interessant tasje, als tieners. Op het moment dat ik dacht ‘hee, dat is wel een interessant tasje’ had Margriet het al ingepikt. Dat is dus deze tas, dit is het eerste model van die serie. Die heeft ze voor mij gemaakt zodat we er allebei een versie van kunnen hebben.

 

Wat vind je fijn aan je sak?

Eigenlijk is die helemaal niet fijn, eigenlijk is het een heel onhandig tasje. Dat heb ik ook aan Margriet doorgegeven, de nieuwere versies zijn wel handig. Ik test allerlei prototypes uit, dat is leuk voor mij en voor Margriet is het handig. Het formaat van dit tasje is heel fijn maar er zitten niet genoeg vakjes in. In de nieuwere versie is dit verbeterd.

 

Wat vind je van monsak?

Ik word er heel erg hebberig van het idee dat je zelf alle kleurtjes voor alle modellen uit kan kiezen. Ik vind het vooral heel leuk dat dit gevoel bij mij opgeroepen wordt. Wat ik nog kwijt wil: ga zo door! Op naar de volgende vijf jaar!

monsak-5-jaar-ambassadeur-Merel-Meijer-sak-6-shopper-foto-op-model-1
monsak-5-jaar-ambassadeur-Merel-Meijer-sak-5-custom-made-foto-op-model-1