Merel-sak-5-monsak-leren-tas-Amsterdam

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je wat Merel Dekker zoal met haar sak meemaakt.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met je monsak tas?
Ik heb 5 monsak tassen, voor elke gelegenheid één. Dus ik heb al zo veel meegemaakt met al die monsakken. Wat is dan het leukste… Ik denk eigenlijk dat ik het leukste vind dat ze me elke dag vergezellen. Feestjes, naar werk, boodschappen doen. Ik kan er niet 1 specifiek ding uit kiezen. Ik vind de rugzak echt heel fijn, die heb ik altijd mee als ik naar mijn werk ga en ik reis veel voor werk dus dan heb ik het ook altijd bij me. Als ik in het weekend naar de markt ga, dan vind ik het chill dat alles er in past. Ik heb ook een kleine die leuk is als ik een avondje ergens naartoe ga.
Wat vind je fijn aan jouw rugzak waarmee je op de foto ging?
De veelzijdigheid. Dat het altijd bij elke outfit past. Ik heb dan ook redelijk neutrale kleuren maar ik vind dat het bij elke stijl en bij elke kleur kleding past. Als je wat zakelijker gekleed bent voor werk dan staat het er goed bij. Maar ook als je wat meer nonchalant in het weekend naar de markt gaat kan het prima. Dus hij is echt voor iedere gelegenheid.
Wat vind je van monsak?
Margriet is een van mijn beste vriendinnen en ik vind het een supermooi merk, ik zie ook dat het merk heel goed matcht met Margriet zelf. Ik was er al vanaf het begin bij. Ze had toen haar allereerste tas voor zichzelf gemaakt op de machine van haar moeder en toen vroeg ze of ik er ook een wilde. Die heeft ze toen gemaakt en die heb ik ook nog steeds. Ik heb het dus echt vanaf het begin gevolgd en ik vind het super. Het is in 5 jaar gegroeid naar een ontzettend volwassen merk. Wat ze in haar eentje heeft gedaan en dat vind ik ontzettend knap, daar ben ik echt heel trots op.
monsak-5-jaar-ambassadeur-Merel-Dekker-sak-5-foto-op-model-1
monsak-5-jaar-ambassadeur-Merel-Dekker-sak-5-foto-op-model-2