Lynn-monsak-Amsterdam-leren-rugzak-handgemaakt

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je wat Lynn zoal met haar sak meemaakt.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met je sak?
Daar kan ik geen antwoord op geven denk ik. Ik ga nog heel veel momenten meemaken waarbij ik mijn tas bij me heb. Ik kan nu niet echt specifieke momenten benoemen maar meer het alledaagse, dat ik het altijd bij me heb. Ik heb het een tijdje niet kunnen dragen omdat het kapot was. Maar hij is net een paar minuutjes geleden gemaakt dus ik ben heeel blij dat ik het nu weer kan gebruiken.
Wat vind je fijn aan jouw rugzak (sak 7)?
Ik heb het gekocht omdat ik voor werk een degelijke rugzak wilde hebben en ik vind het heel fijn dat ik veel erin kan stoppen en dat hij dan nog steeds comfortabel op mijn schouders kan. En alle verschillende vakken die er in zitten, heel praktisch en tegelijkertijd ook heel mooi. Soms heb ik dat gevoel dat ik ‘s ochtends niet weet wat ik aan moet trekken maar als ik dan mijn monsak erbij aan doe, dan is het altijd goed.
Wat vind je van monsak?
Ik vind het heel leuk hoe Margriet de afgelopen jaren het merk heeft ontwikkeld en hoe het ook in ontwikkeling blijft. Dat jullie jezelf steeds weer proberen te verbeteren en jullie doen ook echt iets met de feedback die jullie krijgen van klanten. En dat tassen ook op maat worden gemaakt dus dat er echt voor ieder wat wils is. Dat vind ik prachtig en het zijn natuurlijk goede tassen voor een goede prijs.
Wil je nog wat kwijt?
Margriet, ik vind het heel tof vind dat je zo goed bezig bent en dat monsak er na vijf jaar nog steeds is. Dat zegt veel over je drive en je passie waarmee je aan je bedrijf werkt. Ik zou zeggen, ga zo door.
monsak-5-jaar-ambassadeur-Lynn-sak-7-klein-rugzak-foto-op-model-2
monsak-5-jaar-ambassadeur-Lynn-sak-7-klein-rugzak-foto-op-model-1