Eva-leren-rugzak-sak-7-klein-monsak-Amsterdam

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je wat Eva Mattheijer zoal met haar sak meemaakt.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met je monsak?
Ik heb een zwarte sak 7 met nano coating en het mooiste is dat ik me laatst realiseerde dat ik niet meer zonder kan. Mijn rits was een keer kapot gegaan. Dit is natuurlijk niet zo’n goed verhaal voor monsak maar goed. Foutjes kunnen gebeuren, het is handwerk en ik weet dat Margriet het altijd kan maken. De topservice van monsak. Die rits was dus kapot en ik dacht ik MOET mijn tas mee want alles zit er in en ik heb geen andere tas waar alles in past. Bij mijn rugzak weet ik precies waar alles zit en ik kan geen dag zonder dat ding. Dus toen had ik een plastic zak er half overheen gedaan zodat er geen water in mijn tas kwam. Ik had er een foto van naar Margriet gestuurd en ze moest er heel hard om lachen. Dat je dan echt niet zonder kan en met een Appie tas half overheen geïmproviseerd het mee naar werk neemt. Eigenlijk heb ik wel een andere tas maar die wilde ik niet. Daarna heb ik het laten maken en nu hoef ik nooit meer moeilijk te doen met een plastic tas eroverheen.
Wat vind je fijn aan jouw tas?
Alles wat ik voor werk nodig heb kan er in. Water, eten, laptop, pennen, agenda, dat soort dingen. Er zitten voldoende vakjes in en alles heeft een beetje zo zijn vaste plek dus ik hoef nooit lang na te denken over waar ik iets heb liggen. Dat de tas er mooi uit ziet is ook niet onbelangrijk. En gepast voor werk. Dus dat die er stijlvol uitziet en dat het heel lekker zit.
Wat vind je van monsak?
Ik heb er misschien geen neutrale blik op omdat Margriet een hele goede vriendin van mij is. Ik ben supertrots op hoe ze dit allemaal opgebouwd heeft. Ze werkt er keihard voor en ze staat vaak voor moeilijke keuzes. Ze heeft liefde voor tassen en voor tassen maken maar er komen ook een heleboel andere dingen bij kijken zoals leiding geven bijvoorbeeld. Ja, ik ben heel trots op hoe ze dit allemaal aanpakt. Dat er ook teleurstellingen zijn en dat je in ontwikkeling moet blijven. Dat er concurrentie is  en hoe houd je dan je hoofd boven water. Ik vind het heel leuk om al die ontwikkelingen in Margriet te zien en om mee te krijgen.
Wil je monsak nog iets meegeven?
Ik hoop natuurlijk op meer succes, niet per se financieel maar meer dat Margriet dingen gaat doen/blijven doen die ze graag wil doen en daar happy mee is. Dat is wat ik haar gun.
monsak-5-jaar-ambassadeur-Eva-Mattheijer-sak-7-klein-rugzak-foto-op-model-1
monsak-5-jaar-ambassadeur-Eva-Mattheijer-sak-7-klein-rugzak-foto-op-model-2