Esther-monsak-fan-leren-tas-zelf-ontworpen-custom-made

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je waarom Esther haar custom made sak haar favoriet is.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met je sak of wat hoop je nog samen mee te gaan maken?

Hij gaat binnenkort een wereldreis maken want ik ga een paar plekken bezoeken, onder andere naar Amerika. Wat we al meegemaakt hebben.., ik weet nu niet eens wat mijn eigen bijzonderste moment is geweest maar hij is er sowieso bij geweest want hij gaat elke dag mee. Hij is altijd aanwezig op de achtergrond. Ofnouja, vaker op de voorgrond. Ik zet het altijd op mijn rekje neer dus ik zie het altijd. Goed in zicht fietsen we samen door Amsterdam.

 

Wat maakt jouw sak zo fijn dat hij iedere dag weer met jou mee op pad mag?

Ik heb een zwarte sak, dus het is sowieso heel makkelijk overal mee te combineren. Het binnenvakje is gewoon echt ideaal, daar stop ik mijn sleutels in en andere kleine dingen. In de grote vakken kan ik alles kwijt wat ik iedere dag nodig heb. Het is mijn ideale tas. Simpel maar perfect.

 

Wat vind je van monsak?

Ik heb veel bewondering voor hoe Margriet monsak heeft opgezet, hoe ze altijd blijft zoeken naar nieuwe ideeën en trouw blijft aan haar eigen identiteit en die van monsak. Haar duurzame visie past bij mijn eigen normen en waarden. Mijn overtuiging is dat je je spullen moet koesteren en er goed voor moet zorgen. Ze repareren als dat nodig is, herstellen zodat je er heel lang mee kan doen. Zodat de spullen die je hebt ook echt een leven gaan krijgen en zodat je er herinneringen mee opbouwt.

monsak-5-jaar-ambassadeur-Esther-custom-made-sak-shopper-foto-op-model-1
monsak-5-jaar-ambassadeur-Esther-custom-made-sak-shopper-foto-op-model-2