Emy-fan-monsak-Amsterdam-leren-tas

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je wat Emy zoal met haar sak meemaakt.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met je sak?

Ik denk dat festivals de mooiste dingen zijn die mijn sak en ik samen meemaken. Ik neem het heel vaak mee als festivaltasje dus ik denk dat mijn sak heel blij is dat ik het steeds maar meeneem. Daar zitten mijn leukste herinneringen aan.

 

Waarom is dit tasje fijn als festivaltas?

Het is het perfecte formaat, je kan altijd precies meenemen wat je mee wil nemen en dat is voor mij deo, eventueel een flesje, geld, zonnebril, telefoon en that’s it. Ideaal.

 

Wat vind je van monsak?

Ik ben sowieso heel trots op mijn nichtje. Ik vind dat ze hele mooie dingen maakt. Wat ik heel leuk vind en uniek is dat je écht je eigen wensen kunt aangeven. Ik heb deze tas maar ik heb ook een leren kussen custom laten maken en een portemonnee van prachtig leer, echt zoals ik dat graag wilde. Het is ook heel cool dat je eigen materiaal kan kiezen, je eigen leer. Uniek en het is dan echt jóuw ding. Dat vind ik echt heel bijzonder en dat maakt ook dat je terug komt. Het smaakt naar meer.

 

En is er verder nog iets wat je kwijt wil?

Ga zo door en heel veel succes met z’n allen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Tot het volgende jubileum!

monsak-5-jaar-ambassadeur-Emy-sak-5-foto-op-model-2
monsak-5-jaar-ambassadeur-Emy-sak-5-foto-op-model-1