Els-Meijer-leren-rugzak-sak-7-zwart-wit-foto

Monsak is 5 jaar!

Om het eerste jubileum van monsak te vieren hebben we onze meest trouwe fans uitgenodigd om professioneel gefotografeerd te worden met hun sak. Daarna vroegen we ze wat ze nou echt over monsak dachten. Hier lees je wat Els zoal met haar sak meemaakt.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt met je sak?
O jee, moeilijke vraag, even over nadenken.. Het mooiste wat ik er mee heb meegemaakt.. Ik heb deze tas nog maar net dus ik heb er nog niet zo veel mee beleefd. Ik heb meer monsak tassen, een sak 9 en nog wel meer maar ik ben met deze rugzak op de foto gegaan dus daar wil ik het over hebben. Met deze tas gaan alle mooie dingen nog komen.
Waarom heb je voor je nieuwste tas de rugzak (sak 7) gekozen?
Ik vind het fijn om mijn handen vrij te hebben, je kan het lekker op je rug dragen, het is precies groot genoeg voor mij. Mijn waterflesje zit in het ene zijvakje, mijn paraplu kan aan de andere kant. Alles heeft een plekje en alles past er in.
Wat vind je van monsak en wat wil je nog aan ons kwijt?
Ik vind het leukste aan monsak dat het van mijn dochter Margriet is. En ik vind het prachtige tassen die ze maakt, die jullie maken eigenlijk. Ik hoop dat monsak nog jaren mee kan, dat we hier ook met het 10 jarig jubileum staan.
monsak-5-jaar-ambassadeur-Els-Meijer-sak-7-rugzak-foto-op-model-1
monsak-5-jaar-ambassadeur-Els-Meijer-sak-7-rugzak-foto-op-model-2